"Atat de speciale... ceasurile care opresc timpul in inima ta!"

Acasa *** Cum comand *** Contact online



Ceasuri de mana
personalizate

Ceasuri femei
Ceasuri barbati
Ceasuri copii
Cutii ceasuri

Ceasuri personalizate
de perete


Alte ceasuri personalizate

caricaturi, desene Caricaturi, portrete, desene
la comanda

***
CadouriDeDragoste.ro
Sute de Cadouri
Personalizate

da like si primesti un cadou Surpriza sponsorizata de www.Bijuterii-personalizate.ro.
Vezi medalionul.

Ceasuri de mana personalizate pt copii

Copii vor fi incantati sa poarte ceasuri de mana personalizate cu propriile lor poze. Avem ceasuri de mana mici si elegante cu curea metalica pentru fetite sau ceasuri mai mari cu curea din piele pentru baieti, toate facute la comanda cu cadran personalizat!

ceasuri silicon, personalizate, colorate Ceasuri la moda pentru doamne si domnisoare, carcase metalice colorate si ornamentate cu cristale, curea din silicon, cadran personalizat cu propriile poze/texte. Disponibile in opt culori: rosu, alb, roz, violet albastru, galben, negru, orange.
Dimensiuni cadran(cm): 2,7
Pret: 80 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: cr1
ceasuri de mana mici pentru copii, colorate, personalizate Ceasuri de mana cu carcasa din plastic colorat, mici potrivite pentru copii, disponibile in sase culori: galben, rosu, albastru, maroniu, verde, mov. Personalizati-le cu propriile poze sau imagini preferate si vor fi surprize de neuitate pentru cei mici.
Dimensiuni(cm): 2,7 (d)
Pret: 70 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: co3
ceas de mana personalizat aurit, unisex Ceas de mana personalizat, dimensiune medie, carcasa metalica aurita si bratara piele neagra. Este un model simplu, potrivit atat pentru oricine, bineinteles personalizat cu propriile imagini.
Dimensiuni(cm): 3,75(d)
Pret: 100 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: j1
ceasuri de mana unisex argintiu, personalizat cu poza Varianta argintie a modelului j1, acest ceas unisex simplu, robust si de dimensiune medie potrivita se poate purta casual de catre oricine si oriunde, fiind un model popular intre ceasurilor noastre personalizate.
Dimensiuni(cm): 3,75(d)
Pret: 100 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: f1
ceas dama aurit, personalizat cu poze Ceas de dama aurit, mic si elegant, cu orele gravate direct pe carcasa metalica pentru a ramane mai mult loc pe cadran pentru personalizare si optional ornamentat cu patru cristale asa cum se vede in poze.
Dimensiuni(cm): 2,2(d)
Pret: 100 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: p1
ceasuri dama luxoase, cristale, personalizate Ceas dama luxos, metalic argintiu, ornamentat cu cristale si personalizat pe cadran cu propriile poze, perfect pentru fete. Disponibil cu cristalele de pe cureaua metalica in sase variante de culori: negru, albastru, roz, violet, purpuriu, alb.
Dimensiuni cadran(cm): 2
Pret: 130 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: cr3
ceasuri dama rotund mic, personalizat Ceas dama de mana, mic si elegant, bratara ajustabila si extensibila din metal. Se personalizeaza cu propriile poze pe cadran.
Dimensiuni(cm): 2,1(d)
Pret: 80 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: h1
ceas dama inima, personalizat cu poze Ceas de mana mic pt femei in forma de inima cu bratara ajustabila si extensibila din metal. Poate fi un cadou romantic pentru doamne si domnisoare.
Dimensiuni(cm): 2,5(d)
Pret: 80 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: i1
ceasuri dama dreptunghi personalizat Ceas dama de mana, forma dreptunghi, marime mica, arata elegant si iese frumos personalizat cu propriile poze.
Dimensiuni(cm): 2,1x3,75
Pret: 80 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: g1
ceas de mana patrat mic personalizat eas de mana patrat mic si subtire, potrivit pentru copii. Curea este din piele maroniu inchis. Se personalizeaza cu propriile poze si texte pe cadran.
Dimensiuni(cm): 2,5x2,5
Pret: 100 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: e2
ceasuri breloc personalizate cu poze pe cadran Ceas metalic rotund cu cadran personalizat si snur din piele pentru purtat la gat. Potrivit si pentru breloc chei. Disponibil in mai multe culori: negru, alb, rosu, violet.
Dimensiuni cadran(cm): 3,7
Pret: 70 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: k2
ceas cheita, pandantiv sau breloc, personalizat pe cadran cu poze Ceas vintage in forma de cheita cu lant si cadran personalizat cu propriile poze. Lungimea cheitei este de 5,5cm, lungimea lantului este de 78cm.
Dimensiuni cadran(cm): 1,7
Pret: 60 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: ch1