"Atat de speciale... ceasurile care opresc timpul in inima ta!"

Acasa *** Cum comand *** Contact onlineCeasuri de mana
personalizate

Ceasuri femei
Ceasuri barbati
Ceasuri copii
Cutii ceasuri

Ceasuri personalizate
de perete


Alte ceasuri personalizate

caricaturi, desene Caricaturi, portrete, desene
la comanda

***
CadouriDeDragoste.ro
Sute de Cadouri
Personalizate

da like si primesti un cadou Surpriza sponsorizata de www.Bijuterii-personalizate.ro.
Vezi medalionul.

Ceasuri de mana barbatesti, personalizate

Ceasuri barbatesti de mana, personalizate la comanda cu propriile poze si texte pe cadran. Pot fi accesorii originale pentru el sau cadouri speciale pentru cineva drag.
Puteti alege un ceas tipic barbatesc extra mare cu curea metalizata, ceasuri clasice cu curea de piele sau ceasuri iesite din comun cu carcasa din plastic colorat.

ceasuri de mana personalizate pt barbati, metalic Ceas clasic mare de mana pt barbati, carcasa otel, bratara metalizata. Este cel mai popular ceas de mana pentru el, se personalizeaza pe cadran cu propriile poze color sau optional in nuanta metalizata pentru un efect mai deosebit.
Dimensiuni(cm): 3,75(d)
Pret: 120 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: a1
ceas de mana metalic mic personalizat Varianta mai mica si mai subtire a ceasului clasic pentru barbati cod a1, carcasa si curea metalice, discret si elegant pentru el sau ea. Cadranul se personalizeaza cu propriile poze, texte, nume pentru a-l personaliza intr-un ceas foarte special.
Dimensiuni(cm): 2,9(d)
Pret: 100 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: s1
ceas sport personalizat cu poze, embleme Ceas de mana clasic tip sport pentru fanii acestui model, cadran personalizat, carcasa de otel si bratara metalizata.
Dimensiuni(cm): 3,75(d)
Pret: 110 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: b1
ceasuri de mana personalizate cu poze, colorate Ceasuri de mana mari cu carcasa si curea din plastic colorat, disponibile in opt culori: negru, alb, cenusiu, maroniu, roz, mov, galben, verde. Pot fi purtate si de barbati si de femei, personalizarea cu propriile imagini facandu-le deosebite.
Dimensiuni(cm): 4,37(d)
Pret: 64 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: co1
ceasuri de mana unisex, rotund mare, personalizate Ceas de mana mare, unisex, carcasa metalica argintie si curea din piele. Disponibil cu curea neagra, rosie sau alba.
Dimensiuni(cm): 3,75(d)
Pret: 100 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: r1
ceas de mana personalizat aurit, unisex Ceas de mana personalizat, dimensiune medie, carcasa metalica aurita si bratara piele neagra. Este un model simplu, potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati, bineinteles personalizat cu propriile imagini, nume sau mesaje pentru a-l face unicat.
Dimensiuni(cm): 3,75(d)
Pret: 100 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: j1
ceasuri de mana unisex argintiu, personalizat cu poza Varianta argintie a modelului j1, acest ceas unisex simplu, robust si de dimensiune medie potrivita se poate purta casual de catre oricine si oriunde, fiind un model popular intre ceasurilor noastre personalizate.
Dimensiuni(cm): 3,75(d)
Pret: 100 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: f1
ceas de mana patrat personalizat Ceas de mana clasic patrat, potrivit pentru ambele genuri, cu cadranul personalizat. Curea din piele neagra. Forma patrata a cadranului usureaza incadrarea pozelor pentru personalizare facandu-l o alegere populara pentru multi clienti.
Dimensiuni(cm): 3,75x3,75
Pret: 100 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: e1
ceasuri de mana personalizate unisex Ceas de mana personalizat, carcasa metalica argintie cu o forma eleganta potrivita atat pentru el cat si pentru ea si bratara din piele neagra.
Dimensiuni(cm): 2,5x3,75
Pret: 100 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: d1
ceasuri breloc personalizate cu poze pe cadran Ceas metalic rotund cu cadran personalizat si snur din piele pentru purtat la gat. Potrivit si pentru breloc chei. Disponibil in mai multe culori: negru, alb, rosu, violet.
Dimensiuni cadran(cm): 3,7
Pret: 75 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: k2
ceas cheita, pandantiv sau breloc, personalizat pe cadran cu poze Ceas vintage in forma de cheita cu lant si cadran personalizat cu propriile poze. Lungimea cheitei este de 5,5cm, lungimea lantului este de 78cm.
Dimensiuni cadran(cm): 1,7
Pret: 65 lei
Procesare: 2-4 zile
Cod: ch1
ceasuri de mana personalizate ceasuri de mana personalizate cu poze pe cadran